ELAZIĞ / PALU - Atatürk Ortaokulu

DYNED İngilizce Dil Eğitim Sistemi

Dyned Dökümanlar

DynEd Eğitim Çözümü en etkin İngilizce Dil Eğitimi sistemidir. DynEd Sistemi, öğrenme verimini arttırarak, çalışma zamanını klasik yöntemlerle karşılaştırıldığında en az 3 misli, diğer bilgisayar destekli dil öğrenme programları ile karşılaştırıldığında en az 2 misli arttırır.

DynEd, Beceri Sınavları ve Düzey Belirleme Sınavları ile eksiksiz ve güvenilir bir sınama sistemine sahiptir. Birbirinden farklı uzunlukta olan bu sınavlar bilgisayar kontrollüdür. Yetişkinler, havacılık uzmanları ve çocuklar için farklı düzey belirleme sınavları içerir.

DynEd tüm öğrenciler için bedelsiz teknik destek ve otomatik güncellemeler sağlar. Bunların yanısıra, öğretmen eğitimi yazılımı, destek yazılımları, kullanım kılavuzları ve yazılı sınavlar içeren öğretmen kılavuzları içerir

Programı indirmek için tıklayınız.

Dyned Windows Kurulum videosu için tıklayınız.

Dyned Android Kurulum videosu için tıklayınız.

Dyned Puan Arttırma 1 videosu için tıklayınız.

Dyned Puan Arttırma 2 videosu için tıklayınız.

Dyned Verimli Ders Çalışma Yöntemleri videosu için tıklayınız.

Dyned Uygulama Klavuzu için tıklayınız.

Yayın: 18.03.2019 - Güncelleme: 20.03.2019 10:39 - Görüntülenme: 374